utorak, 19. ožujka 2013.

ODLIČNA 2012/2013 SEZONA

Kako smo počeli, super smo završili i opravdali status dobre ekipe :-), TREĆE mjesto u B ligi.

Početak sezone smo otvorili  sa izgubljenom utakmicom i to protiv viječitih rivala Piramide, koja se pokazala u daljnjem natjecanju kao nepobjediva i to zasluženo (u našu obranu imali smo dvije neriješene), čestitke Piramidi. Kod piramide četiri igrača su u prvih 10 po statistici u B ligi koju predvodi Jasmin Kovačević sa prvim mjestom. Što je još jedan dokaz dobre sezone za njih, čuvajte se iduce, Sharkovcima lagano škrge rastu :-).

Tada nade okrećemo prema drugoj ekipi renomiranog statusa Bijelih Miševa tražeći tu pobjedu i da pokažemo da nismo džabe prošle godine bili prvaci treće lige, i na našu radost prva tekma završava neriješeno, što je u nama potpalilo malu vatru i dala nam elana. Međutim, Miševi se nisu dali kroz sezonu, uspjeli smo izvući još jednu neriješenu, a ostale dvije su bile nategnute tekme, obje u korist Miševa sa 9:7.

Protiv ekipe Waka Waka, na moje iznenađenje, prvu smo dobili sa lakoćom ako smijem tako reći 11:5, što je mene osobno iznenadilo zbog njihovog statusa kojeg su pokazali prešavši iz treće u drugu ligu, gdje su prošle godine ostvarili dobar rezultat. Kroz sezonu pobjeđujemo još dvije, a Waka spašava sa jednim remijem.
U redovima Wake standardni igrač poznatije Bero izostaje zbog posla, a pojačanja dolaze u obliku Antonija Palčeca brata mu Rudolfa Palčeca i Davora Mrše.

Ekipe Krkana I Kluba 26 ove sezone pokazuju slabiju formu, protiv Krkana imamo sve pobjede, a Klub 26 izvlači jedan remi ostalo ide u našu korist.
Iako je bilo i napetih i odličnih tekmi, bravo dečki.

Kroz sezonu igramo i Kup, koji nam je prošle godine ostavio gorko sjećanje, međutim digli smo igru i ovaj put dolazimo do finala, po desnoj strani, gdje nas čeka gle Piramida. Iskreno odlično finale i napetost do kraja, gdje ipak za ekipu piramide briljiraju ROKA i JALE te donose prednost i konačno pobjedu za svoju ekipu.
Nama je ostalo da s lijeve strane preko gle Miševa tražimo ponovni susret s Piramidom. Što nam i uspjeva, za dobro Miševa :-) jer bi Đeka poludio nakon što su nam u ligi dva puta umakli za bocu i dva remija. Sada im u kupu vraćamo, riječima Jaleta: "Oprostite nam." :-) :-) Šalu na stranu, Miševi dobivaju parove u obje tekme i imaju veliku psihološku prednost, ali nismo se dali i dobivamo obje tekme. Ponovno idemo u napad na Piramidu ali ovaj puta moramo briljirati i dva puta slaviti zbog dolaska sa lijeve strane, finale je 7.4.2013.


                                                      MOJA NAJSLAĐA NAVIJAČICA

Završetak sezone za ekipu SHARKSA okrunio je Milan Đekić osvojivši Top 10 turnir čime je obranio prošlogodišnju titulu.
U top 10 našla su se još dva Sharkovca Igor Pantić i Krešimir Aračić, koji su imali manjak sreće koju će ispraviti na idućem turniru.

BRAVO DEČKI MOŽEMO BITI PONOSNI         SHARK ATACK :-)

Sportski pozdrav svim ekipama i do iduće sezone malo odmora.








Nema komentara: