ponedjeljak, 14. listopada 2013.

Najava sezone 2013/14

Iako je prošlog četvrtka službeno krenila nova sezona pikado natjecanja u Drugoj ligi, Pikado klub "Sharks" će svoju premijernu utakmicu odigrati 17.10.2013, odnosno u četvrtak, u gostima kod Krkana.
Igrački kadar se ni ove sezone nije promjenio, te će i ove sezone Sharkse predstavljati Milan Đekić, Igor Pantić, Krešimir Aračič, Stipo Duspara, Jasmin Pavelić, Dominik Pavelić i Ivan Čabraja.
Jedina promjena je da će ove sezone kapetan biti Igor Pantić, a zamjenik Milan Đekić.

Pripreme za sezonu smo više-manje dobro odradili, za razliku od Krkana koji su "udarali" na baušteli mi smo se bazirali na stabilnost, te biciklirali i to velike rute (Kuća- Green park i Kuća- Pub).

Očekivanja za novu sezonu su biti što bolji i plasirati se u Brazil, a ne ne ovo je ipak bio drugi Igor, i to Štimac :P.

Šalu na stranu, radilo se dobro, državni masters, i Kup su odrađeni vrhunski, sad samo treba nastaviti tim tempom i još jedna sezona bi trebala biti uspješna (nadamo se peharu ;) ).

Druga liga je odmah pokazala da će ova sezona biti izuzetno zanimljiva i doista je teško prognozirati konačni poredak.

Naš prvi protivnik, Pk "Krkani" su dobrano namučili Bijele miševe koji su ipak ostvarili pobjedu 9:7 i tu u zadnjem susretu kada T.Božić pobjeđuje D.Rečića.
Lacković iz redova Krkana je prvo ime susreta sa četiri pobjede.
Također Waka waka koja je jedan od kandidata za naslov, teškom mukom je savladala novajlije u ligi Pk"Prvi", sa rezultatom 9:7.
Waka waku je ove sezone pojačao Dino Huskić iz Kluba 26, dok je u redove Prvih prešao Ivan Pejnović nakon raspada Lennoxa.

Piramida je bez većih problema na domaćem terenu pobjedila Klub 26, rezultatom 11:5, te najavila obranu titule prvaka i ove sezone.

Dakle, još jednom napominjem četvrtak, 19:00h, Green park, KRKANI vs SHARKS.

Lijep pozdrav

Predsjednik: Panta van der Shark


3 komentara:

Đeka kaže...

Bravo Sharksi samo tako i ubuduce i bit ce super, voli vas vas tajnik

Đeka kaže...

Bravo Sharksi samo tako i ubuduce i bit ce super, voli vas vas tajnik

Đeka kaže...

Bravo Sharksi samo tako i ubuduce i bit ce super, voli vas vas tajnik