nedjelja, 19. siječnja 2014.

Pobjeda protiv Bijelih miševa

U četvrtak je odigrano 12.kolo Druge lige, a Sharksi su slavili rezultatom 10:6 u gostima kod Bijelih miševa.
Nakon što smo prvi krug završili sa vodstvom od 3:1, miševi se bude i uzvraćaju, te je nakon pola utakmice rezultat poravnat 4:4.
Utakmica je odlučena tek u posljednja tri susreta, gdje kod rezultata 7:6 za nas, prvo Đekić pobjeđuje Božića D. sa 2:0, a zatim Pantić osigurava važna tri bod u dramatičnom susretu protvi Božić T, sa rezultatom 2:1.
Potvrdu pobjede donosi Čabraja, rutinskom pobjedom nad Kovačevićem, sa 2:0.
Ujedno i najbolji pojedinci su gore navedeni Đekić, Pantić i Čabraja koju su ostvarili učinak 3/4,  dok  Aračić ima skromnih  1/3, kojeg je zamjenio Pavelić J. 0/1.
Sharski su zadržali prvo mjesto, a derbi sa Piramidom ispred koje imamo 2 boda, igramo u nedjelju u 17:00h u Pubu S'Oliver.
Pobjednik ovog derbija zaključiti će polovinu ovosezonskog natjecanja, kao vodeća ekipa, iako nas i neodlučen ishod ostavlja na prvom mjestu.
Dodajmo da je Piramida posljednje kolo "uništila" Waka waku 13:3 na svome terenu.




I poredak najboljih igrača ove sezone u ligi predvode Sharski i Piramida, po dva igrača iz svakog kluba!



Prije derbija s Piramidom, dan ranije će se odigrati 4.županijski masters u SRC"Rehlicki", gdje Pantić i Aračić traže potvrdu nastupan na TOP 10 turniru, dok su na korak do i Pavelić D. i Đekić.

Sharski su ove godine aktivni i na državnim mastersima, te su jučer nastupili u Dugoj Resi, gdje odličan nastup imao Aračić, koju je 5.mjestom u disciplini 501 MO, vjerovatno potvrdio nastup na pojedinačnom PH!
Ostao je još jedna masters iz HPS serije, koji se igra u Sukošani 22.2.2014 godine.
Još su na mastersu nastupili Duspara, te Pantić i Đekić, koji su si lošim rezultatim smanjili šanse za plasman na PH..
Dodajmo da je s nama išao i Jasmin Kovačević, te završio na 9.mjestu 501 čime je i on vrlo vjerovatno osigurao nastup na PH, no još čekamo službene rezultate.

Sportski pozdrav!

Panta van der Shark

Nema komentara: