ponedjeljak, 3. ožujka 2014.

Odlični rezultati Sharksa

Iako je prošlo dosta vremena od posljednjeg izvještaja sa pikado terena, slobodno mogu reći da smo nastavili po starom , dakle odličnim rezultatima kako u ligi tako i u kupu.
No, krenimo prvo s ligom, gdje smo odlično krenuli u drugu polovicu natjecanja, i to sa maksimalne četiri pobjede iz četiri utakmice.
Prvo smo pobjedili u gostima kod Krkana 10:6, zatim uvjerljivi protit Kluba 26 sa 11:5, dok su nam Prvi pružili najjači otpor, te smo u dramatičnoj završnici došli do pobjede 9:7.
U posljednjem kolu ugostili smo Waku te se očekivala teška utakmica, no ipak smo pokazali da smo zasluženo prvi vrhu ligaške tablice, te "pomeli" Waka waku sa visokih 13:3.



Do kraja lige je ostalo još 9 kola, odnosno još imamo 8 utakmica za odigrati, gdje ćemo vrlo vjerovatno nastaviti borbu sa Piramidom za naslov pobjednika Druge lige.
Naša prednost nad trećeplasiranom ekipom Bijelih miševa je 11 bodova s tim da oni imaju i utakmicu više.
Sljedeće kolo igramo upravo protiv Bijelih miševa, i to na domaćem terenu u četvrtak s početkom u 19:00h. Dosada smo igrali dva puta i oba puta smo slavili identičnim rezultatom 10:6.

U Kupu također jako dobro stojimo, jučer smo u triler zavšnici, teškom mukom okrenuli rezultat protiv  Prvih, te pobjedili sa 2:1 ( 3:2, 2:3,2:3)
Ovom pobjedom plasirali smo se među tri najbolje ekipe, gdje prvo igramo sa Bijelim miševima, koji su sinoć poraženi od Piramide 2:1.
Pobjeda nad Bijelim miševima ponovila bi prošlogodišnje finale Kupa, gdje smo kao i sad došli po lijevoj strani, gdje smo dva puta slavili nad Piramidom i uzeli prvo mjesto.

Istaknimo da prvi put Sharksi imaju predstavnika na pojedinačnom PH, a to je Krešimir Chelo Aračić, koji je nakon četiri državna masters (Donja Pušća, Slavnonski Brod, Duga Resa i Sukošan), završio na odličnom šestom mjestu!
Također još jedan član našeg saveza, Jasmin Kovačević izborio je nastup na završnici, dok je Pantiću nedostajalo "samo" 11 bodova za plasman među 14 najbolji igrača.

Što se tiče županijskih mastersa trenutno su tri Sharksa u TOP 10, s tim da su Pantić i Aračić sigurni, dok je Đekić trenutno na 9. mjestu, te će morati ponoviti odličan rezultat sa zadnjeg mastersa (drugo mjesto), čime bi se kvalificiramo, te tako pokušao obraniti naslov županijskog prvaka



Posljednji masters je 15.03.2014 u prostorima Nk" Slobodnica".

Sportski pozdrav!

Panta van der Shark

Nema komentara: