utorak, 10. prosinca 2013.

Remi u Ligi, poraz u Kupu

Nakon niza odličnih utakmica i uvjerljivih pobjeda, Sharksi su prvo (ne)očekivano, remizirali sa Krkanima 8:8, a zatim i doživjeli prvi ovosezonski  poraz, i to u Kupu, protiv Prvih s 2:1 ( 2:3,3:1;0:3).
No, krenimo prvo s ligaškom utakmicom gdje smo ugostili sve bolje Krkane, koji nakon nekoliko nesretno izgubljenih bodova u prošlim kolima , sasvim  zasluženo nam "uzimaju" bod.
Izostanak Milana Đekića, ovoga puta je bio nenadoknadiv za nas, a lošu večer je imao Krešimir Aračić, sa omjerom 0/3.
Pantić i Čabraja su imali isti omjer 3/4, dok je Pavelić D. igrao skromih 1/3, kao i posljednjih nekoliko susreta, odlična igra- katastrofalan izlaz,
Duspara je odigrao 0/1, a već spomenuti Đekić je stigao tek  na zadnji krug, te pobjedom osigurao bod, dok je u dramatičnom posljednjem susretu, Kolesarić iskoristio, velike probleme na izlazu Čabraje, te pobjedio 2:0 za remi.
Koliko je utakmica bila napeta govoti podatak, da je omjer setova bio 21:20 za nas.
Još jednom čestitke Krkanima na odličnoj utakmici!

Nakon četvrtka i ligaške utakmice, u nedjelju smo igrali prvi kolo Kupa, gdje smo branitelji naslova od prošle sezone, no u triler susretu gosti su ipak slavili.
Kako je bilo u ligi tako je bilo i u Kupu, uz nedolazak Đekića, te lošu formu u kojoj je Aračić, jednostavno se nije moglo proći u Kupu.
U prvom susretu nakon što smo gubili 2:1, došli smo u priliku za pobjedu, no ponovno problemi kod završavanja susreta , gdje Jasmin Pavelić ima po nekoliko krugova priliku u za 2:0, i za 2:1, koju na našu žalost ne koristi.
Drugu utakmicu dobivamo 3:1, dok u majstorici jednostvano nije više išlo, poraz 3:0.
Čestitke Prvima.

Iako smo remizirali s Krkanima još uvijek smo na vodecoj poziciji Druge lige, dva boda više od Piramide, koja ima i utakmicu više, te tri boda više od Waka wake.




Dodajmo da je nakon sedam odigranih susreta, vodeći igrač Druge lige, zvijezda Sharksa, Milan Đekić sa omjerom 15:0, dok je Igor Pantić na diobi drugog mjesta sa omjerom 23:5, kao Robert Soltoković (Piramida).


Sljedeče utakmice su protiv Kluba 26, prvo u četvrtak imamo ligaški ogled u Pubu, zatim  u Piramidi u nedjelju je drugo kolo Kupa.

Sportski pozdrav

Panta van der Shark


Nema komentara: