petak, 20. prosinca 2013.

Sharksi pobjedom zadržali prvo mjesto

Jučerašnjim ogledom protiv Prvih, završen je prvi dio natjecanja u Drugoj ligi PSBPŽ-e, a mi smo novom pobjedom 0d 10:6 ,  završili prvi dio natjecanja kao vodeča ekipa u ligi.
Sada nam slijedi trotjedna stanka, točnije do 09.01.2014, kada nastavljamo s ligaškim susretima, i to u gostima kod trenutno treceplasirane Waka wake.

Ponovno je najbolji igrač u našim redovima bio Milan Đekić sa četiri pobjede, od toga treba izdvojiti susret s Pejnovićem, gdje je gubio 1:0, no izlazima prvo u 4 (140,140,135, 86), a zatim i u 5 krug,
dokazao da je jedan od najboljih igrača na ovim prostorima, te da je prava šteta što  mu poslovne obaveze ne dozvoljavaju više treninga, čime bi se mogao ravnopravno nositi sa ponajboljim igračima u Hrvatskoj, pogotovo u Drugoj ligi.
Igor Pantić je još jednu utakmicu ostvario omjer od tri pobjede i jedan poraz, te uz potporu sve boljeg  Čabraje 2/4, i Aračića 1/3, Sharksi su upisali osmu pobjedu iz devet odigranih utakmica.

Prvi krug utakmice je završio izjednačeno 2:2, no onda se Sharksi bude, te ostvaruju 7 uzastopnih pobjeda, od toga čak pet rezultatom 2:0, za nova tri boda.
Tada malo opuštanje, uz ponovno dosta problema prilikom izlaza, što gosti koriste te "uzimaju" četiri od pet susreta.




Devet utakmica, osam pobjeda i jedan neriješeni ishod, je i više nego dobro, s obzirom na jakost lige, gdje četiri ekipe pretendiraju na vodeću poziciju, odnosno nalov pobjednika  koji vodi na Ekipno prvenstvo Hrvatske koje je i ove godine u Senju.
Pet bodova prednosti je odlično, no još je mnogo utakmica pred nama, točnije čak 15, što daje ovoj sezoni draž i neizvjesnost , tko će ne kraju završiti kao pobjednik najjače lige u županiji.

Vodeći smo i na statistici igrača Druge lige, koju predvodi fenomenalni Milan Đekić, jedini neporaženi igrač, sa omjerom 23-0, a odmah iza njega je doživotni predsjednik i kapetan Igor Pantić sa omjerom 29-7.



Aračić je na 10.mjestu (19-11), Dominik Pavelić, 21.mjesto (9-12), dok su tri igrača izvan konkurencije, točnije odigrali su manje od 50% susreta , a to su redom Čabraja ( 10-7), Duspara (6-6) i Jasmin Pavelić (2-3).


Još nam ostaje 3.županijski masters, na koji još jednom pozivam sve da se odazovu jer je humanitarnog karaktera, dakle za Udrugu slijepih i slabovidnih osoba iz Slavonskog Broda, a igra se u Pubu S'Oliver, u nedjelju s početkom u 16:00h.

 Nakon toga, Sharksi idu na zasluženi odmor, poslje jedne odlične godine koja je iza nas, uz nadu da će iduća biti bolja, a i kako Čare kaže "Uvijek ima dogodine"!

Sportski pozdrav, i ugodne blagdane želi Vam vaš Pikado klub "Sharks"

Panta van der Shark

Nema komentara: